برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/06/29 - 11:40
  • - تعداد بازدید: 38
  • - تعداد بازدیدکننده: 38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZMpc
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ماکو

فواید نان سنگک

دیابت نوع 2: فیبر موجود در آن با کند کردن جذب قند، به تنظیم سطح گلوکز خون کمک کرده و می‌تواند در کنترل یا پیشگیری از دیابت نوع 2 مؤثر باشد.

 

بیماری‌های قلبی-عروقی: فیبرهای محلول در نان سنگک می‌توانند به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) کمک کنند و در نتیجه، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی را کاهش دهند.

 

یبوست و مشکلات گوارشی: فیبر بالای موجود در نان سنگک به حرکت منظم روده کمک کرده و از یبوست پیشگیری می‌کند.

 

کم‌خونی فقر آهن: آهن موجود در نان سنگک، به ویژه در نوع کامل آن، می‌تواند در تأمین نیاز بدن به این ماده معدنی حیاتی و پیشگیری از کم‌خونی کمک‌کننده باشد.

 

 

اضافه وزن و چاقی: حس سیری طولانی‌مدتی که نان سنگک به دلیل فیبر بالا ایجاد می‌کند، می‌تواند به کاهش مصرف کلی غذا و در نتیجه، کنترل وزن کمک کند.

 

برخی سرطان‌ها (به ویژه روده بزرگ): رژیم غذایی پرفیبر می‌تواند با بهبود سلامت روده و کاهش زمان عبور مواد زائد، خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.

 

����به طور خلاصه، نان سنگک به عنوان یک جزء از یک رژیم غذایی متعادل و سالم، می‌تواند در پیشگیری و مدیریت این بیماری‌ها نقش مهمی ایفا کند.

  • گروه خبری : اطلاعیه,آخرین اخبار
  • کد خبر : 19881
کلمات کلیدی
معصومه داداش زاده
خبرنگار

معصومه داداش زاده

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب